Meer over mij

Bijna 20 jaar geleden is het al dat ik begon met het maken van websites. Dat betekent dat ik nog websites heb gemaakt waarbij ieder regeltje HTML-code en CSS-code nog zelf met de hand geschreven moest worden.

Ook was er in die tijd nog niet echt veel bekend over zoekmachine optimalisatie en internet marketing. Je moest het zelf allemaal maar een beetje zien te ontdekken.

Hetzelfde gold min of meer ook voor het maken van content voor je website. Ook de mogelijkheden om een passief inkomen te verdienen stonden nog in de kinderschoenen.

Dit maakt dat ik bijzonder veel interessant informatie met je kan delen, waar je absoluut je voordeel mee doen kunt wanneer je zelf een website of blog tot een succes maken wilt.

Ik voelde me dan ook geroepen om een website te maken over websites maken en er een passief inkomen mee verdienen omdat goede informatie hierover er niet echt is. In ieder geval niet in het Nederlands.

Met Webwijsheid.nl richt ik me vooral op degene die van een bepaald onderwerp veel weten, die schrijven leuk vinden, evenals het delen van hun kennis.

Een website maken hoeft dan wel niet veel te kosten, het vraagt wel een flinke investering aan tijd en energie. Ik probeer je via Webwijsheid.nl dan ook de juiste informatie te geven voor het maken van een website en te behoeden voor het verdoen van tijd en energie.

Bovendien leer ik je hoe je dat planmatig doet, zodat het je niet meer tijd kost dan strikt noodzakelijk voordat je resultaat gaat zien. Want resultaat kunnen zien zal ervoor zorgen dat je ook in moeilijke tijden de motivatie zal vinden om door te gaan.

Want door willen gaan en door kunnen zetten is wat bij elke onderneming nodig is om het tot een succes te maken en zo ook voor een internetonderneming.